Заставе и грбови Србиjе
SRPSKI (L) | ENGLISH
Териториjална организациjа  >  Воjводина  >  Западно-бачки округ  >  Апатин

општина

Апатин

Апатин

Последња измена: 5-ДEЦ-2007


Сродни спољни линкови:


Воjводина

Западно-бачки округ - општине

Апатин - Месне заjеднице (места/насеља/села)

Апатин ● Купусина ● Пригревица ● Свилоjево ● Сонта ●

 
Grb Apatina

„Грб”* Апатина


*Реч 'грб' jе под наводницима jер амблем не представља грб у хералдичком смислу те речи.

© 2007-2024 Заставе и грбови Србиjе